loading
0%

Hello-Site.ru. Бесплатный конструктор сайтов.

Stand with Ukraine! Support here

Запрошуємо на SCHO/ЩО? Вебінар «Технології Microsoft: що існує на ринку, для яких цілей і як ви можете стати його частиною»

Nov 20, 2023
221

Цього року, 30 листопада Xpand проводить безкоштовний захід "Технології Microsoft: що існує на ринку, для яких цілей і як ви можете стати його частиною" в рамках проєктів SCHO/ЩО?, які вже стали традиційним місцем обміну знаннями та досвідом як серед бізнесів, так і серед студентства.

Важливо нагадати, що сама традиція та ініціатива виникла в, тепер вже далекому, 2018 році за принципами засновника компанії Xpand, Сергія Черненка, ділитися знаннями й досвідом, а також робити кроки та дії, аби втілювати мрії у реальність. Серед ідей, сформованих п’ять років тому під час роботи над ЩО?, була - створити платформу, де експерти та учасники могли б навчатися, обговорювати та розвивати свої проєкти. Впродовж років ініціатива та серія заходів SCHO/ЩО? трансформовувалась від бізнес-конференцій, організованих разом із партнерами до впровадження ліцензій для учнів шкіл та консультацій. 

Цього року наш фокус на активну молодь та тих, хто цікавиться технологіями Microsoft, звідси і символічна назва – ЩО? Просвіта. Івент у 2023 році спрямований на студентів останніх курсів технічних спеціальностей, бізнес-аналітиків, початківців, світчерів і всіх, хто хоче розібратися у світі Microsoft.

З чого все починалося?
Важливо нагадати, що сама традиція та ініціатива виникла в, тепер вже далекому, 2018 році за принципами засновника компанії Xpand, Сергія Черненка, ділитися знаннями й досвідом, а також робити кроки та дії, аби втілювати мрії у реальність. Серед ідей, сформованих п’ять років тому під час роботи над ЩО?, була – створити платформу, де експерти та учасники могли б навчатися, обговорювати та розвивати свої проєкти. Впродовж років ініціатива та серія заходів SCHO/ЩО? трансформовувалась від бізнес-конференцій, організованих разом із партнерами до впровадження ліцензій для учнів шкіл та консультацій.

Деталі SCHO/ЩО? 2018-2022 років доступні у соціальних мережах та на сторінці: scho.com.ua 

Тож на вебінарі зразка 2023, ми запрошуємо дізнатися більше про глобальні тренди та напрямки, в яких планує розвиватися Microsoft найближчим часом. Розповімо про продукти, якими користуються успішні бізнеси і розкриємо технології, що стоять за ними. Заразом поділимось актуальними новинами щодо можливостей приєднатись до нашої Академії 2024.

Спікерами виступають експерти компанії:

  • Іван Черкашин – CEO, Xpand
  • Анжела Позднякова – Бізнес-архітектор, Xpand
  • Андрій Зуєв – Технічний консультант, Xpand

Реєстрація на вебінар вже відкрита, тож після успішної реєстрації ви можете приєднатися до нас 30 листопада 2023 о 15:00. Будемо раді бачити кожного!

Нижче кілька додаткових деталей, які можуть знадобитися учасникам:

Читайте більше про те, як започаткувалась ініціатива SCHO/ЩО? і яким був перший рік конференції про технологічні можливості Microsoft для бізнесу в Україні.

221